Skip to content

Hvorfor er mange av turene/innsjekkingene mine borte?

På grunn av en feil under flytting av våre databaser forsvant dessverre alle innsjekkinger som er gjort i perioden 4. juni til 7. juli. Vi vet ikke helt årsaken til dette, men trolig har ikke tjenesten som regelmessig lagrer kopier av dataene fungert slik den skal.

Vi har jobbet på spreng for å finne igjen og gjennopprette innsjekkingene som er forsvunnet, men dessverre uten hell.

Vi er svært lei oss for at dette har skjedd, og kan ikke gjøre annet enn å si et stort BEKLAGER til deg og alle andre som har mistet innsjekkingene sine.

Logg inn på Min side på dnt.no for å se hvilke innsjekkinger som nå er registrert på din brukerkonto: https://www.dnt.no/minside/ 

Det kan også se ut til at appen ikke er i synk med databasen (ennå). Derfor kan det hende at appen viser færre innsjekkinger enn de som faktisk er registrert i databasen og vises i oversikten på Min side. Dette jobber vi med å finne ut av.

Det er dessverre ikke mulig å etterregistrere innsjekkinger i SjekkUT. Hvis du deltar i en lokal konkurranse med å samle turposter anbefaler vi at du kontakter medlemsforeningen/turlaget som arrangerer denne for å høre om du kan sende inn en egen oversikt over turpostene du har besøkt.

Vi håper uansett at du har hatt noen flotte turer og at det fortsatt er flere turer som frister! 

Hvis du er på jakt etter turtips anbefaler vi UT.no - her finner du tusenvis av forslag til små og store turer – enten der du bor eller i fjellområdet du alltid har drømt om. Last også ned UT-appen for iPhone eller for Android.  

Hilsen
DNT brukerstøtte

Feedback and Knowledge Base